Ananas Passionsfrugt marmelade

55,00 DKK

Lækker marmelade med ananas og passionsfrugt.

Model/varenr.: Ananas Passionsfrugt
Lager: På lager

Lækker Fransk marmelade fra Favols med ananas og passionsfrugt. Glasset indeholder 270g.

I mere end 50 år har Favols arbejdet med frugter og bær. De bruger en del afgrøder fra de bedste plantager i Aquitiane i sydvest Frankrig, men også mere eksotiske frugter langvejs fra. Fælles er, at de omhyggeligt vælger de råvarer, de forarbejder. Den vægt de lægger på friskhed, modenhed og smag bevarer de gennem deres respektfulde forarbejdning, hvor fastholdelsen af frugtens aroma og smag er afgørende for Favols. Forarbejdningen foregår konkret gennem en skånsom vakuumering ved lav temperatur.

Favols er innovative og tør give frugter og bær et nyt twist ved eksempelvis at tilsætte fransk nougat (naturligvis fra Montlimar), peberblanding, biscuitmel og meget andet. De går dog aldrig på kompromis med den naturlige smag af råvaren. Det er altid for at give nye oplevelser af grundbestanddelen, de eksperimenterer og udvikler nyt.

Allerede i 2017 blev Favols anerkendt for deres ansvarlige og respektfulde måde at drive virksomhed på. De fik tildelt mærket BioEntrepriseDurable (BioED). 

Ingredienser:

Ananas 45%, passionsfrugt-pup 15%, rørsukker, geleringsmiddel: Pektin. 60 g frugt/bær pr. 100 g. 60 g sukker pr. 100 g produkt.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi        1.031 KJ/242 Kcal

Fedt                                 0,2 g

heraf mættet                  <0,1 g

Kulhydrat                       58,7 g

heraf sukkerarter           57,2 g

Protein                             0,6 g

Salt                                0,01 g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: