The Aften - Hvid the Forår/sommer

145,00 DKK

En hyggelig the aften hvor vi skal smage på hvid the.

Model/varenr.: 15. april 2024
Lager: På lager

Denne aften skal vi smage på 8 Hvide theer. Vi lægger ud med at smage på den rene hvide the Pai Mu Tan, som er grundtheen i alle de hvide aroma theer. Derefter smager vi på 7 hvide aroma theer som er mit bedste bud til forår og sommer perioden. Derudover får du serveret lidt søde smagsprøver og ét glas Sparkling Tea som er alkoholfri. Du får også råd og vejledning i, hvordan du får brygget den bedste kop the.

 

Maks. 6 gæster pr. the aften - først til mølle

Varighed ca. 1 time. kl. 19 - 20.00

Pris kr. 145,- pr. person 

Billetter købes via webshoppen

Afholdes hos Theens Univers i mit showroom, Vingetoften 110, 2730 Herlev

 

Der vil efterfølgende være mulighed for at dufte til alle theer og købe med hjem.

 

-  Når du køber billetten, vælger du afhentning ved lager i Herlev (du afhenter INGEN billet) Jeg fratrækker dig de kr. 4,- som du bliver trukket i et posegebyr.

-  Du kan også samle dine kollegaer eller veninder og holde din egen the aften her hos mig, du skal blot sende mig en e-mail på info@theensunivers.dk.

 

- OBS. Hvis du bliver forhindret tilbagebetales beløbet ikke, og kan ikke overføres til en anden the aften. I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte tilbagebetales beløbet.

 

- Hvis du bliver forhindret i at møde op til en the aften, må du meget gerne give besked herom, sådan at resten af selskabet ikke sidder og venter. Send en mail info@theensunivers.dk

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer