Bestsellers

Romkuglerne kan afhentes/sendes fra den 15. marts 2024. Vi tager kun imod forudbestillinger på denne vare.

Holdbarhed ca. 4-5 uger 

Hvis du bestiller andre vare i samme ordre, kan de afhentes/sendes samtidigt. Dvs. vi kan ikke administrere at du afhenter eller for sendt af flere omgange.


Nyd 6 forskellige romkugler med 6 forskellige smage. Du har helt sikkert aldrig smagt romkugler som disse! Med vores romkugler har vi nuanceret den traditionelle romkugle med nye smage og den bedste chokolade.

De har vundet 3 pladsen 2022 i konkurrencen Danmarks bedste romkugler.

Bag på æsken kan du se hvilket fyld der er i den enkelte romkugle i de blandede æsker. Billedet kan variere fra sending til sending. Dog er teksten altid opdateret med indholdet i æsken.

 

Hvorfor hedder det en trøffel-romkugle? Det er fordi der er en kerne i midten af romkuglen med flydende fyld.

 

Bæredygtig chokolade

Når du køber romkugler fra Selected Gourmet, støtter du bl.a. op om en ansvarlig og bæredygtig kakaoproduktion. De har f.eks. et tæt samarbejde med Cocoa Horizons, som sikrer ordentlige arbejds- og levevilkår blandt kakaobønderne i de lande, hvor Cocoa Horizons er repræsenterede som: Cameroun, Ghana, Elfenbenskysten, Brasilien, Ecuador og Indonesien. Derudover støtter Cocoa Horizons også op om brugen af mere vedvarende energikilder i kakaoproduktionen.