Isthe Aften

125,00 DKK

Få en hyggelig aften hvor vi smager på isthe.

Model/varenr.: Isthe aften
Lager: På lager

Kom og få en hyggelig aften hvor vi smager på 8 forskellige slags isthe. Jeg laver isthe på sort the, grøn the, hvid the, oolong the, rooibos the og urte the. Jeg starter aftenen med at vise hvordan og hvor nemt det er at lave sin egen isthe. Istheen brygges på mine egne theer, som du har mulighed for at købe bagefter. Du får udleveret mit opskriftshæfte til istheer du selv kan brygge. Denne aften får du serveret chips til istheen. Vær opmærksom på at aftenen foregår udendørs, dog under halvtag.

 

Min. 7 gæster - Maks. 10 gæster pr. aften - først til mølle

Varighed ca. 1 time. kl. 19 - 20.00

Pris kr. 125,- pr. person 

Billetter købes via webshoppen 

Afholdes hos Theens Univers i min overdækket carport, Vingetoften 110, 2730 Herlev

 

Der vil efterfølgende være mulighed for at dufte til alle theer og købe med hjem.

 

-  Når du køber billetten, vælger du afhentning ved lager i Herlev (du afhenter INGEN billet) Jeg fratrækker dig de kr. 4,- som du bliver trukket i et posegebyr.

-  Du kan også samle dine kollegaer eller veninder og holde din egen the aften her hos mig, du skal blot sende mig en e-mail på info@theensunivers.dk.

 

- OBS. Hvis du bliver forhindret tilbagebetales beløbet ikke, og kan ikke overføres til en anden the aften. I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte tilbagebetales beløbet.

- Hvis du bliver forhindret i at møde op til en the aften, må du meget gerne give besked herom, sådan at resten af selskabet ikke sidder og venter. Send en mail info@theensunivers.dk

 

26/05/2023

Tak for i dag, det var både hyggeligt og lærerigt ☕

26/05/2023

Tak for en hyggelig aften.

26/05/2023

Ja tusind tak for i aften, det var hyggeligt som altid.

04/06/2024

Hyggeaften er en aften i selskab med søde mennesker, som er samlet til teaften hos Heidi. Heidi er super til at fortælle om te og hun serverer dejlige smagsprøver. Vi har været med flere gange og køber al vores te hos Heidi, hvor udvalget er helt i top. Tak for en dejlig aften. Gengangerne L og E

04/06/2024

Tak for en hyggelig prøvesmagning og for at blive bare lidt klogere på the og the-brygning. Det var meget inspirerende. “Bagboen”

Tilføj anmeldelse: