Sparkling Tea - Lysegrøn alkoholfri ØKO.

150,00 DKK

Lysegrøn er med grøn the, citrusnoter og earl grey.

Model/varenr.: Lysegrøn
Lager: På lager

Sparkling Tea har udvidet sortimentet i deres populære mousserende, alkoholfrie the. 

Denne gang har den 'lille ny' fået navnet LYSEGRØN og er den første nyhed i kollektionen siden 2019.

De fik deres spæde begyndelse i synergien mellem sommelier Jacob Kocemba på Nimb begyndte at blande theer og smagsprofiler for at lave dessert-pairing. Det kunne noget, som vinkælderens 1700 flasker ikke helt kunne.

Derfra gik det stærkt og de fik over de næste seks år lanceret 5 forskellige mousserende the-typer, der eksportereres til 40 forskellige lande. 

LYSEGRØN er designet med 12 forskellige typer the - blandt andet Earl Grey Sencha, grøn the og Darjeeling, hvilket resulterer i en let og elegant smag af citrus, citrongræs og grøn the med noter af Earl Grey Sencha. 

 Farven er klar med grønne nuancer, og LYSEGRØN har ligesom de øvrige sparkling theer fine perlende bobler.

”Målet med LYSEGRØN var at ramme en smagsprofil, der leder tankerne hen imod de noter, man kender hos en brut champagne. Vi ønskede at tilføje en tredje variation til vores alkoholfrie sortiment, hvor vi allerede har en tør (LYSERØD) og en blomstrende (BLÅ) variant. LYSEGRØN adskiller sig fra de to andre ved at være mere klassisk og citrus-frisk og er lavet til at matche retter som fisk, østers, kaviar og skaldyr,” forklarer Jacob Kocemba, sommelier og stifter af Copenhagen Sparkling Tea Company, om tankerne bag den nye Sparkling Tea LYSEGRØN.

 

Sendes ikke. Bor du i nærheden af Herlev, levere vi gerne ved køb over kr. 500,-Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: