Hollands Lakrids Salt

59,00 DKK

Lækker salt lakrids fra Klepper & Klepper.

Model/varenr.: Salt lakrids
Lager: På lager

Klepper & Klepper Hollands Lækreste Lakrids. 200g af den fantastiske lakrids, der siges at være Hollands bedste! Lakridserne er produceret helt uden gelatine og gluten og er tilmed veganske. Du finder to varianter på webshoppen, nemlig SØD og SALT. Klepper Lakrids salt: Velsmagende salt lakridssmag med salt fra det keltiske hav. 

Hollands Lækreste Lakridser vinder 3 priser

Vi er ualmindelig glade for, at vi kan ønske Willem og Huub Klepper til lykke med præmeringen af ikke 1, ikke 2, men hele 3 produkter i konkurrencen "Great Taste Awards 2023".

Vi vil nødigt prale, men alligevel - vi vidste det godt. De humørfyldte hollændere er hamrende gode. Det er lakrids fra absolut bedste skuffe. At det så oven i købet er gelatine- og glutenfri lakrids ødelægger jo heller ikke den gode stemning og smag. Far og søn er naturligvis ikke til at styre på en hel tønde land. De tre vindere er Sød, salt og honning.

 

Ingredienser

Sukker, glukosesirup, modificeret kartoffelstivelse, melasse, lakridsrodsekstrakt, uraffineret keltisk havsalt, salmiak pulver, naturligt farvestof (E153), dextrose, aromastoffer, vegetabilsk olie (kokos), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks)

Dette produkt indeholder ingen allergener.

Gennemsnitligt næringsindhold pr. 100 g

Energi

1347kj/317kcal

Fedt

<0,5g

Heraf mættet fedt

 

<0,1g

Kulhydrater

78g

Heraf sukkerarter

 

56g

Protein

1,2g

Salt

3,82g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer