Abrikos marmelade

55,00 DKK

Fransk abrikosmarmelade med 100% frugt.

Model/varenr.: Abrikosmarmelade Favols
Lager: På lager

Favols, der ligger i Sydvest Frankrig, har en lang tradition for at konservere frugt. Her anvendes friske råvarer lige på det tidspunkt, de er bedst. Herefter sker der en langsom opvarmning for at al smagen kan bevares. Abrikossyltetøjl har 100% frugt og er sødet med rørsukker. Prøv den på et stykke ristet brød eller over en æbletærte. Indhold 250g.

I mere end 50 år har Favols arbejdet med frugter og bær. De bruger en del afgrøder fra de bedste plantager i Aquitiane i sydvest Frankrig, men også mere eksotiske frugter langvejs fra. Fælles er, at de omhyggeligt vælger de råvarer, de forarbejder. Den vægt de lægger på friskhed, modenhed og smag bevarer de gennem deres respektfulde forarbejdning, hvor fastholdelsen af frugtens aroma og smag er afgørende for Favols. Forarbejdningen foregår konkret gennem en skånsom vakuumering ved lav temperatur.

Favols er innovative og tør give frugter og bær et nyt twist ved eksempelvis at tilsætte fransk nougat (naturligvis fra Montlimar), peberblanding, biscuitmel og meget andet. De går dog aldrig på kompromis med den naturlige smag af råvaren. Det er altid for at give nye oplevelser af grundbestanddelen, de eksperimenterer og udvikler nyt.

Allerede i 2017 blev Favols anerkendt for deres ansvarlige og respektfulde måde at drive virksomhed på. De fik tildelt mærket BioEntrepriseDurable (BioED). 

Ingredienser:

Abrikos, frugtsukker, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: frugtpektin. 

Fremstillet med 65g frugt til 100g.

Totalt sukkerindhold: 45g til 100g. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: