Roborghus The

Pris fra
30,00 DKK

Sommer smag, sødlig, lethed og blød.

Model/varenr.: Roborghus The
Lager:

I maj måned 2020 blev jeg kontaktet af Mette. Mette var en forholdsvis ny kunde i mit univers af the, men Mette havde et helt særligt ønske. Mette skulle mødes med gamle barndomsveninder fra Esbjerg området, og særligt havde de mødtes på Roborghus. I dag bor en af Mettes gamle barndomsveninder på Roborghus, og Mette ønskede sig en the som kunne minde dem allesammen om gode gamle dage på Roborghus. For at lave theen til Mette og hendes barndomsveninder, havde jeg behov for at vide hvordan der er i og omkring Roborghus. 

Beskrivelsen af området som jeg fik via en telefonsamtale med Mette, husker jeg som malerisk af enge, fugletræk, vadehavet og sommer. Min efterfølgende research om Roborghus og Mettes fortælling om stedet, fugletræk og enge, fik sat mine idéer i gang om grøn the, havtorn og rabarber. Sommer og sol, grønne marker, et hyggeligt gammelt sted og et sted som har en ganske særlig betydning for mange mennesker.
 
Theen har jeg i de sidste 2 år blandet til dem, og her fornyligt bestilte Mette en stor pose, som et brudepar skulle have på deres store dag, da de bor i området. Jeg synes selv jeg har ramt noget genkendeligt, sommer smag, lethed, blødhed og sødme, og derfor skal Roborghus The deles med dig.

Theen indeholder grøn Kinesisk sencha, rooibos the, rabarberstykker, vanillestykker, havtornbær og solsikkeblomster.

 

Tilberedes med 100° varmt vand

Trækketid: 5-6 min.Del gerne historien bag Roborghus Theen med med din familie, venner og bekendte i Esbjerg og omegn.
 

03/03/2024

Vi er glade for Roborghusteen, som er smagfuld og blid på en gang! Den kommer altid i indkøbskurven, når vi 'tanker op' på te hos Heidi.

Tilføj anmeldelse:
spacer