The Aften - Sort the, Efterår/vinter

145,00 DKK

Få en hyggelig aften hvor vi smager på the.

Model/varenr.: 25. sep 2024
Lager: På lager

Denne aften skal vi smage på 8 sorte aroma theer, som er mit bedste bud til efterår og vinter perioden. Derudover får du serveret lidt søde smagsprøver og ét glas Sparkling Tea som er alkoholfri. Du får også råd og vejledning i, hvordan du får brygget den bedste kop the. 

 

Maks. 6 gæster til denne the aften - først til mølle

Varighed ca. 1 time. kl. 19 - 20.00

Pris kr. 145,- pr. person 

Billetter købes via webshoppen 

Afholdes hos Theens Univers i mit showroom, Vingetoften 110, 2730 Herlev

 

Der vil efterfølgende være mulighed for at dufte til alle theer og købe med hjem.

 

- Når du køber billetten, vælger du afhentning ved lager i Herlev (du afhenter INGEN billet) posegebyret fratrækker jeg din betaling.

 

- Hvis du bliver forhindret i at møde op til en the aften, må du meget gerne give besked herom, sådan at resten af selskabet ikke sidder og venter. Send en mail info@theensunivers.dk


OBS. Hvis du bliver forhindret tilbagebetales beløbet ikke, og kan ikke overføres til en anden the aften. I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte tilbagebetales beløbet.

 

 

27/09/2022

En virkelig hyggelig og sjov aften. Kan anbefales på det varmeste, og det skal helt sikkert gøres om igen med endnu flere bekendtskaber. Tusind tak Heidi for et altid dejligt, hyggeligt, velsmagende arrangement.

02/10/2022

Tak for en hyggelig og lærerig aften.

25/01/2023

Tusinde tak for en rigtig dejlig og lærerig aften. Kombinationen af de forskellige sorte the-varianter og Heidis enorme viden og engagement var helt i top. Har fået øjnene op for, at sort the ikke bare er sort the ????. Kan varmt anbefales og det er ikke mit sidste the-event.

28/09/2023

Det var så godt og mega hyggeligt.

Tilføj anmeldelse: