The Aften - Grøn the, Efterår/vinter

100,00 DKK

Få en hyggelig aften hvor vi smager på the.

Model/varenr.: 23. januar 2023
Lager: På lager

Denne aften skal vi smage på 8 grønne aroma theer, som er mit bedste bud til vinter perioden. Derudover får du serveret et stykke hjemmebagt kage som passer til theen, og lidt andre søde smagsprøver. Du får også råd og vejledning i, hvordan du får brygget den bedste kop the.

 

Maks. 6 gæster pr. the aften - først til mølle

Varighed ca. 1 time. kl. 19 - 20.00

Pris kr. 100,- pr. person 

Billetter købes via webshoppen 

Afholdes hos Theens Univers i mit showroom, Vingetoften 110, 2730 Herlev

 

Der vil efterfølgende være mulighed for at dufte til alle theer og købe med hjem.

 

-  Når du køber billetten, vælger du afhentning ved lager i Herlev, på selve dagen hvor the smagningen foregår, tager du din faktura med ¤ (du afhenter INGEN billet)

-  Du kan også samle dine kollegaer eller veninder og holde din egen the aften her hos mig, du skal blot sende mig en e-mail på info@theensunivers.dk.-  OBS. Hvis du bliver forhindret tilbagebetales beløbet ikke, og kan ikke overføres til en anden the aften. I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte tilbagebetales beløbet.

-  Hvis du bliver forhindret i at møde op til en the aften, må du meget gerne give besked herom, sådan at resten af selskabet ikke sidder og venter. Send en mail info@theensunivers.dk

 

21/09/2022

Rigtig god mulighed for at smage forskellige typer af grøn the. Kombineret med Heidis enorme viden og passion for the, var det et virkelig godt arrangement. Nye favoritter er blevet tilføjet.

27/09/2022

Tak for en dejlig aften og god præsentation af teer. Vi nød det og fik sagt hej til nye teer som vi nok ikke vil falde over uden smagsprøve. Mega dejlig kage. glæder os til opskriften. Vi kommer gerne igen til et nyt arrangement.

29/09/2022

Mange tak for en dejlig aften hvor vi fik smagt på nogle interessante grønne teer + lidt sødt til ganen.

30/09/2022

Vældig hyggeligt arrangement med rigtig fin introduktion til og servering af en række grønne theer. Jeg er glad for den udleverede liste vi kunne notere på og at der var mulighed for at dufte til nogle af de imponerende 130 the-prøver. Og så var kagen og den italienske nougat bare MUMS. Tak for dejligt selskab og nye input ❤

02/10/2022

Dejligt arrangement. Jeg har helt sikkert fundet min nye 'the-pusher' i Theens Univers (som jeg ikke kendte for få uger siden) PS: kagen var fantastisk

02/10/2022

Tak for endnu et skønt arrangement, glæder mig allerede til næste.

02/10/2022

Tusinde tak for en rigtig dejlig og lærerig aften i sidste uge. Det var super hyggeligt, fantastisk the og kage. Jeg glæder mig til næste the-event.

02/10/2022

Det var et super godt arrangement. Sikke en masse dejlig te, Og gode råd og anvisninger til en perfekt brygning af teen. Jeg kommer gerne igen.

Tilføj anmeldelse: