Ny - Kend din the

145,00 DKK

Kom og få en hyggelig aften med 5-7 andre som interesserer sig for the.

Model/varenr.: 21. august 2024
Lager: På lager

Denne aften skal vi smage på 10 theer. Vi skal smage på 5 rene theer og 5 aroma theer. Denne aften handler om at kende den the du drikker, fra grundtheen til hvordan den smager når der er kommet frugt og blomster i den. Jeg fortæller om forskellen fra hvid the, grøn the, oolong the, sort the og rooibos the, og det er theer fra disse 5 kategorier vi skal smage på. Derudover får du serveret et par småkager ind imellem theen. Du får også råd og vejledning i, hvordan du får brygget den bedste kop the. 

 

Min. 6 gæster - Max. 8 gæster til denne the aften - først til mølle

Varighed ca. 1 1/2 time. kl. 19 - 20.30

Pris kr. 145,- pr. person 

Billetter købes via webshoppen 

Afholdes hos Theens Univers i min overdækket carport, Vingetoften 110, 2730 Herlev

 

Der vil efterfølgende være mulighed for at dufte til alle theer i mit Showroom, og købe med hjem.

 

- Når du køber billetten, vælger du afhentning ved lager i Herlev (du afhenter INGEN billet) posegebyret fratrækker jeg din betaling.

 

- Hvis du bliver forhindret i at møde op til en the aften, må du meget gerne give besked herom, sådan at resten af selskabet ikke sidder og venter. Send en mail info@theensunivers.dk


OBS. Hvis du bliver forhindret tilbagebetales beløbet ikke, og kan ikke overføres til en anden the aften. I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte tilbagebetales beløbet.

 

11/03/2024

Jeg kan kun varmt anbefale Kend din the! Det at du får lov til at smage grund theen først efterfulgt at en aroma the, er simpelthen genialt. Det giver en god ide om hvor smagen kommer fra til at starte med, og hvor meget f.eks "et par frugter" kan gøre ved en the. Hvid du er lidt nørder, får du også kendskab til hvordan theen brygges ud fra hvad din egen smags præferencer er, hvad de forskellige theer har af kendetegn, og hvordan theen bliver lavet fra de forskellige lande.

Tilføj anmeldelse: