Bestsellers

Kom og få en hyggelig aften med 5 andre som interesserer sig for the. Vi skal smage på alle juletheerne, og her har jeg én hvid, én grøn, flere sorte, én rooibos og én enkelt urte the som egner sig til julen. Derudover går aftenen også ud på, at vi skal smage på flere af de julelækkerier som jeg sælger på webshoppen.

Jeg håber at du denne aften vil komme i julestemning, jeg vil gøre mit for det.

 

Tryk på "se produktet" for flere oplysninger.

 

Det her siger flere kunder om mine the aftener:

Dorte 27/09/2022

Tak for en dejlig aften og god præsentation af teer. Vi nød det og fik sagt hej til nye teer som vi nok ikke vil falde over uden smagsprøve. Mega dejlig kage. glæder os til opskriften. Vi kommer gerne igen til et nyt arrangement.

 

Pia Hansen 27/09/2022

En virkelig hyggelig og sjov aften. Kan anbefales på det varmeste, og det skal helt sikkert gøres om igen med endnu flere bekendtskaber. Tusind tak Heidi for et altid dejligt, hyggeligt, velsmagende arrangement.

 

 

 

 

5 anmeldelser
  • 1 plads tilbage - Onsdag den 22. november 2023
  • UDSOLGT - Onsdag den 6. december 2023
  • UDSOLGT - Mandag den 6. november 2023
145,00 DKK
Lager: På lager