Ny - Koffeinfri Colombia

Pris fra
60,00 DKK

Koffeinfri kaffe med udtryksfulde aroma såvel som frodige smag.

Model/varenr.: Koffeinfri kaffe
Lager:

Koffein er et naturligt stof, der findes i mange forskellige planter, især i kaffe. Men hvis du vil undgå koffein, er der ingen grund til at gå glip af kaffe også. Koffeinfri kaffe blev udviklet til netop de mennesker, der måske ikke indtager koffein, eller som ønsker at undgå dens forfriskende effekt. Mange forskellige kemiske processer blev udviklet til koffeinfri kaffe, som vi alle strengt afviser. Vores koffeinfri kaffe følger udelukkende den naturlige "Swiss Water Process". Under denne proces anvendes ingen kemikalier, kun rent vand. Dette bevarer kaffens oprindelige karakter med sin fulde smag og aroma.

Karakter og smag
Enhver, der mener, at koffeinfri kaffe er kedelig og smagløs, vil blive positivt overrasket. Denne kaffe imponerer med sin udtryksfulde aroma såvel som frodige smag, og du må ikke sammenligne den med en tilsvarende koffeinfri kaffe.

I mange år blev colombianske kaffe markedsført af Federación Nacional de Café FNC som kvalitetsstandard i store forbrugslande som USA. Kaffe til pøblen var uden nogen reel kvalitetskontrol blev leveret til supermarkeder og blev til en god handel. Vores kaffe kommer dog fra små plantager, som er familie drevne og ligger i de sydlige regioner i Colombia, såsom Huila. Når man omhyggeligt producerer disse meget ønskede Arabica-sorter, ligger fokus på kvalitet.

Styrke: Medium

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: