The Smagning

150,00 DKK

Kom til The Smagning hos Theens Univers.

Model/varenr.: The Smagning
Lager: På lager

The Smagning

Nu er vi så heldige, at vi igen kan tilbyde dig at komme til the smagning. Du skal være opmærksom på at det foregår udendørs men under halvtag.

Normalt (et ord som vi IKKE anvender ret ofte hos Theens Univers) til en the smagning, smager du kun på de rene theer, det kommer du ikke kun til hos os. 

Du får udvidet din horisont om the ved at smage en række udvalgte theer, vejledning i brygning af den enkelte the og viden om theen. Vi smager på alle slags the, både rene og aroma the dvs. hvid, grøn, sort, oolong, urte og rooibos the. 

Under the smagningen byder vi på scones med lemon curd og marmelade. Efter the smagningen har du mulighed for at handle i vores showroom.

Maks. 7 gæster pr. the smagning - først til mølle

Varighed ca. 1½ time. kl. 19 - 20.30

Pris kr. 150,- pr. person 

Billetter købes via webshoppen 

Afholdes hos Theens Univers, Vingetoften 110, 2730 Herlev

 

¤ Når du køber billetten, vælger du afhentning ved lager i Herlev, på selve dagen hvor the smagningen foregår, tager du din faktura med ¤ (du afhenter INGEN billet)Du kan også samle dine kollegaer eller veninder og holde din egen the smagning her hos mig, du skal blot sende mig en e-mail på info@theensunivers.dk.


OBS. Hvis du bliver forhindret tilbagebetales beløbet ikke, og kan ikke overføres til en anden the smagning. I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte tilbagebetales beløbet.

15/06/2021

Er lige kommet hjem fra en dejlig aften brugt hos theens univers til the smagning. Kan helt klart anbefales, det er hyggeligt, personligt, velsmagende og Heidi ved en masse om te og deler gerne ud af sin viden. Fik både prøvet rene theer og aroma theer, alt var lækkert og indbød til en hurtig tur i shoppen bagefter. Brug the smagning som en gave ide til en god veninde eller en hyggelig tur ud med gode kollegaer, det kan kun blive godt... og de lækre scones og specialiteter gør ikke oplevelsen ringere.

Tilføj anmeldelse: