The Smagning 1. Incl. bobler

180,00 DKK

The smagning 1. Incl. 1 glas Sparkling Tea bobler.

Model/varenr.: 15. juni/bobler
Lager: På lager

The smagning 1. Incl. 1 glas bobler.
Er for dig som ikke har været til en the smagning hos mig før/eller for dig som gerne vil smage/opleve det samme som sidst igen.

Normalt (et ord som vi IKKE anvender ret ofte hos Theens Univers) til en the smagning, smager du kun på de rene theer, det kommer du ikke kun til hos os. 

Du får udvidet din horisont om the ved at smage en række udvalgte theer, vejledning i brygning af den enkelte the og viden om theen. Vi smager på alle slags the, både rene og aroma the dvs. hvid, grøn, sort, oolong, urte og rooibos the. 

Under the smagningen byder vi på scones med lemon curd og marmelade. Efter the smagningen har du mulighed for at handle i vores showroom.

Maks. 7 gæster pr. the smagning - først til mølle

Varighed ca. 1½ time. kl. 19 - 20.30

Pris kr. 150,- pr. person 

Dato: onsdag den 15. juni 

Billetter købes via webshoppen 

Afholdes hos Theens Univers, Vingetoften 110, 2730 Herlev

 

¤ Når du køber billetten, vælger du afhentning ved lager i Herlev, på selve dagen hvor the smagningen foregår, tager du din faktura med ¤ (du afhenter INGEN billet)

Du kan også samle dine kollegaer eller veninder og holde din egen the smagning her hos mig, du skal blot sende mig en e-mail på info@theensunivers.dk.

OBS. Hvis du bliver forhindret tilbagebetales beløbet ikke, og kan ikke overføres til en anden the smagning. I tilfælde af, at der ikke er nok tilmeldte tilbagebetales beløbet.


Som noget nyt i år kan du tilkøbe dig et glas Sparkling Tea bobler, som du nyder under the smagningen kr. 30,- OBS: Skal købes ved bestilling af billetter til the smagningen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: