Wally & Whiz Multebær m/brombær

44,10 DKK
63,00 DKK
Du sparer: 18,90 DKK

Vingummi med Multebærsmag drysset med Brombærpulver - 140g gourmet vingummi.

Model/varenr.: Multebær m/brombær
Lager: På lager

Her får du en lækker, blød vingummi med multebærrets uovertrufne, karakteristiske smag i en perfekt smagsbalance med brombærrets friske sødme. En eksperimenterende sammensætning af to vilde og vidunderligt velsmagende sensommerbær, der begge er sprængfyldt med saft og indbegrebet af den nordiske natur.

Kristian fortæller om inspirationen bag: ”Denne smag er en hyldest til min mormor og det store brombærkrat, der voksede i hendes sommerhushave i Tisvildeleje, hvorfra vi børn på lune sensommerdage samlede brombær - zigzaggende mellem tornegrene med lilla fingre - til hendes hjemmelavede syltetøj, likør og desserter.

Multebærret stødte jeg første gang på serveret som kompot til en helleflynder, og dér slog det mig straks, hvordan dette forrygende bær ikke kan sammenlignes med noget andet bær eller frugt, men er helt sin egen.
Her opstod inspirationen til at kombinere de håndplukkede multebærs aromatiske og pikante smag med de søde, modne, danske brombær.”
 
De er 100% fri for gluten, vegansk, alkohol, laktose, kunstige farve- og smagsstoffer og animalsk tilsætning af enhver art.
 
Ingredienser

Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (stikkelsbær), kokosolie, brombærpulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks). Produktet er vegansk.

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1432 KJ / 342 kcal
Fedt 0,2g
 - mættede fedtsyre 0,2g
Kulhydrater 83g
 - sukker arter 59g
Protein 0,1g
Salt 0,1g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: