Wally & Whiz Bergamotte & Fersken

59,00 DKK

Vegansk gourmetvingummi for alle vingummi elskere.

Model/varenr.: Fersken & Bergamotte
Lager: På lager

Vingummi med ferskensmag drysset med bergamottepulver. Fersken med bergamotte er en af nye smage i påskesortimentet. Bergamotte citrusfrugten er endnu ikke så benyttet i Danmark og er nok bedst kendt fra smagen af Earl Grey te. Den sur/søde fersken i kombination med bergamotten er en usædvanlig lækker og nuanceret smagsoplevelse, der vil overraske de fleste.

Wally & Whiz er gourmetvingummien for alle. De sammensætter komplementærsmage, hvor de mange smagskvaliteter forstærker hinanden og udfordrer dine smagsløg på en ny og spændende måde. De anvender kun de bedste råvarer og undgår alle former for tilsætningsstoffer. Det har resulteret i et vegansk og glutenfrit udvalg af gourmetvingummi af højeste kvalitet, lavet 100% af naturlige bær, frugter og rødder. Netop derfor passer det godt ind i Theens Univers' sortiment, da vi også arbejder ud fra naturens skattekammer.

Vægt: 140 gram

De er 100% fri for gluten, vegansk, alkohol, laktose, kunstige farve- og smagsstoffer og animalsk tilsætning af enhver art.

 

De delikate vingummi tern bliver produceret i Danmark.

 

Ingredienser
Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (sort gulerod, stjerne frugt), kokosolie, bergamotte pulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: